Interieuradvies en interieurafwerking met liefde voor het vak

Binnendeuren, trappen of parketvloer laten afwerken en plaatsen?

Op zoek naar maatwerk volgens de regels van de kunst?

Wij bieden een unieke aanpak die u een duurzaam resultaat oplevert. Zo zit u voor jaren goed. Want het gaat vooral om uw interieur, persoonlijk en dus helemaal u. Onze troeven?

  • Eerlijk advies
  • Grondige expertise
  • Klantgericht vakmanschap
  • Zorgvuldige afwerking
  • Degelijke materialen voor een correcte prijs

Verkoop, advies en plaatsing van binnendeuren, trappen, trapleuningen en parket

Onze service bestaat uit vier pijlers: adviseren, verkopen, afwerken, leveren en plaatsen.

Adviseren: Eerst uw verhaal, dan ons advies. Over materialen, afwerking en kleuren. In onze winkel doet u inspiratie op voor een nieuw interieur of bekijkt u de verschillende modellen. Hebt u een concreet plan in uw hoofd? Fijn. En anders doen we graag een voorstel na een grondige briefing en opmeting. In overleg natuurlijk, want onze focus ligt altijd bij uw verwachtingen.

Verkopen: Producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding die makkelijk te onderhouden zijn. Duurzaam. Op die manier bent u zeker van een investering waar u jaren van geniet.

Afwerken: Dankzij een grondige expertise en 30 jaar ervaring weten we waarover we praten en hoe we een onderdeel optimaal afwerken in ons atelier. In de juiste kleur en uitvoering.

Plaatsen: Gediplomeerde meubelbewerkers / schrijnwerkers installeren uw nieuwe vloer, trap of binnendeuren met de grootste zorg. Uw bonus? Liefde voor het vak: ambachtelijk binnenschrijnwerk.
 

Ons verhaal?

In ons atelier smeedt en schrijnt een gediplomeerd meubelmaker/schrijnwerker met meer dan 30 jaar ervaring. Hij leerde de stiel bij de besten en groeide er uit tot een excellent vakman. 9 jaar geleden werd het tijd voor een eigen zaak: GOED-IDEE.

Vanwaar die naam? Wij doen veel meer dan alleen routineklussen uitvoeren.

  • Meedenken
  • Analyseren
  • Oplossingen bedenken
  • Creëren

Het liefst nemen we heel uw hele interieur onder handen en werken we een totaalconcept uit. Kortom, het bedenken en uitvoeren van een creatief concept voor de trappen, vloeren en binnendeuren in uw huis.

Onze zaak startte 9 jaar geleden in Eeklo, vanuit een duidelijke visie: betaalbaar vakwerk met kwalitatieve materialen op maat. Met succes. Onze winkel in Eeklo werd te klein en daarom zijn we in juli 2017 verhuisd naar een nieuwe & ruimere toonzaal nabij Maldegem, vlak over de grens in Eede.

We blijven ook in de toekomst de focus leggen op vakmanschap, maatwerk en service. Ons nieuw adres vindt u op de contactpagina. Tot binnenkort!

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Bel of mail ons voor vragen over interieurafwerking. Of bezoek onze toonzaal.

driepaneelsdeurgoed idee ambachtelijke renovatietotaalzicht trap