Bij ons geen bandwerk maar vakwerk op maat passend bij uw specifieke wensen. Een persoonlijke service die beantwoordt aan uw verwachtingen. Dat doen we door eerst goed te luisteren, dan te adviseren en uiteindelijk af te werken en te plaatsen. Met liefde en passie voor het vak.

Onze 4 diensten?

  1. Advies en opmeting
  2. Afwerking
  3. Plaatsing
  4. Re-styling


1. Advies en opmeting

Geen idee hoe je die binnendeur een nieuw elan geeft? Benieuwd naar de mogelijkheden voor een landelijke look van je interieur? Vertel het ons. Met een inventarisatie van uw wensen zetten we de eerste stap, vervolgens krijgt u advies over de materialenkeuze en de uitvoering. Concrete voorstellen op basis van een door u meegebracht bouwplan en fotomateriaal.

Krijgt uw droominterieur stilaan vorm? Dan bezorgen we u een heldere offerte in overeenstemming met uw budget.

Voor we aan de slag gaan, meten we alles nauwkeurig op. Dat gebeurt met de nodige precisie, zodat u zeker bent van een passend en duurzaam eindresultaat.

2. Afwerking

Mooie en duurzame materialen vragen ook om een vlekkeloze afwerking. Minutieus, met liefde voor het ambacht en volgens de knepen van het vak. In ons atelier werken we met de beste technieken voor een perfecte uitstraling van uw interieur. Kleurafwerking op maat is hierbij onze troef.

3. Plaatsing

Dankzij ons ruim aanbod aan kwaliteitsmaterialen leveren we mooi afgewerkte binnendeuren, trappen en parketvloeren. U bekijkt ze in onze toonzaal. Modellen in verschillende stijlen en uitvoeringen: van klassiek tot modern, van smeedijzer tot strak gelakt design. Zo krijgt u een goed idee van uw keuzemogelijkheden.

De plaatsing gebeurt met de grootste zorg door enkel ervaren en gediplomeerde vakmensen.

4. Re-styling

“Wij hebben oude eiken meubelen die gezandstraald zijn, kun je die een nieuwe patine geven?” Het is maar één van de vragen die we krijgen en het antwoord luidt ‘ja’. Oude meubelen hebben de tand des tijds doorstaan en het zou zonde zijn om ze weg te doen. Wij bezorgen ze een tweede leven, zodat ze weer moeiteloos passen in uw woonruimte.

Vragen over uw interieur?

Zelf ervaren hoe uw binnenhuisproject de aandacht krijgt dat het verdient? Wij horen graag hoe we u kunnen helpen. Kom langs in onze toonzaal of  mail ons.

Inspiratie opdoen? Kom meteen langs in onze toonzaal. Of bekijk onze referenties. Voor specifieke vragen, mag u onze zeker contacteren per mail of telefoon.

 

smeedijzeren deur met glasraamRestyling eetkamer massief eiklandelijke troef sober designsecuritglas helder maatwerklandelijke trap goed idee