Binnenschrijnwerk voor uw trap, trapleuning, binnendeuren en parket

Uw interieur een opfrisbeurt bezorgen? Eigentijds of helemaal in harmonie met de rest van uw binnenhuisinrichting? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden op basis van uw budget.

Uw interieur op maat, dat betekent ook een minutieuze afwerking voor trappen, trapleuningen, binnendeuren en parket.
 

Afzonderlijke materialen of totaalconcept

Trap vervangen of nieuwe parketvloer laten aanleggen?

Wij verdelen merken en materialen met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Degelijke onderdelen die jaren meegaan, volledig aangepast aan uw noden, gebruik en budget. En natuurlijk kijken we ook naar het totaalplaatje. Past uw droomtrap wel bij de rest van uw interieur? Neen? Dan krijgt u van ons een vrijblijvend voorstel.

De grondige aanpak?

Met een totaalconcept bent u zeker van een passend eindresultaat. In onze toonzaal bekijkt u binnendeuren, trappen en trapleuningen in alle maten, soorten en kleuren. Doorblader zeker eens onze fotoboeken om inspiratie op te doen. Of vraag interieuradvies aan een van onze medewerkers. Ze vertellen u alles over de materialen en uitvoeringen.
 

Afwerking volgens de regels van de kunst: ambachtelijk schrijnwerk en metaalbewerking

Uw garantie op vakwerk? Ambachtelijk schrijnwerk dankzij een ruim atelier, meer dan 30 jaar ervaring en de liefde voor het vak. Onze vakman voert alle klussen met de nodige zorg uit en let daarbij op elk detail.

1. Houtbewerking:

Hout geeft altijd extra cachet aan uw woning. Het straalt klasse uit of creëert een strakke, eigentijdse look. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de afwerking volgens de regels van de kunst gebeurt. Want u verlangt een adembenemend resultaat, daar gaan we van uit.

2. Metaalbewerking:

Smeedwerk en stalen deuren? Voor een combinatie van hout én metaal weet u ons zeker te vinden. De meeste schrijnwerkers werken maar met één materiaal, wij combineren beide materialen en stemmen ze perfect op elkaar af. Vrij uniek, al zeggen we het zelf.
 

GOED-IDEE : Uw interieur in ambachtelijke handen

Binnenschrijnwerk is een vak, daarom laat u het best over aan een vakman. Bij GOED-IDEE krijgt u maatwerk. En als u eenmaal zit te genieten van uw nieuw interieur, doet u dat met een gerust gemoed. In de eerste plaats omdat het jaren meegaat, maar ook dankzij een onberispelijke dienst na verkoop.

Voor meer vrijblijvende info, kom gerust eens langs of contacteer ons via mail of telefoon.

binnenschrijnwerkbinnenschrijnwerkbinnenschrijnwerk goed ideebinnenschrijnwerk goed ideebinnenschrijnwerk goed ideeantieke deurdubbele deurlandelijke deurenafwerking geborsteld